Skip links

Over NedMI

IMPACT.

Nederland Maakt Impact (NedMI) is een unieke bijeenkomst van Nederlandse jonge leiders. Wij zijn een Nederlandse non-profit organisatie die jongeren uit alle lagen van de Nederlandse maatschappij wil verenigen om positieve veranderingen in het land te accelereren. Jaarlijks vindt er een topconferentie plaats in wisselende gaststeden waarbij zo’n 500 jongeren samen met (inter-)nationale bedrijven, NGO’s en andere vooruitstrevende organisaties worden vergezeld door nationale leiders uit allerlei sectoren. Tussen de jaarlijkse topconferenties vinden maandelijkse bijeenkomsten plaats waarin de jongeren opgeleid en getraind worden op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden. Thema’s op de conferentie zijn actueel, innovatief en gericht op de grote vraagstukken in onze samenleving.

Wie nemen deel?

Wat gebeurt er tijdens NedMI?

Hoofdpodium

Op het hoofdpodium wordt er een groot aantal onderwerpen besproken in verschillende vormen: panels geleid door gedelegeerden tot keynote speeches.

Plenaire sessies zijn de hoofd sessies van de topconferentie waarbij de focus op de vier thema’s ligt. Iedere plenaire sessie heeft een gedelegeerde spreker die door een competitieve selectieprocedure geselecteerd is om zijn/haar project en de bijbehorende impact te delen met Nederland. Tijdens deze sessies delen de jonge leiders hun innovatieve oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van de huidige tijd.

Workshops en netwerken

Workshops zijn interactieve sessies waarbij praktische vaardigheden worden doorgegeven middels realistische scenario’s. Deze worden geleid door leiders, ambassadeurs, of gedelegeerde partners.

Buitenom de workshops is er in de centrale hal altijd de gelegenheid om te netwerken.

De exhibitie ruimte en bijpodia

Tijdens pauzes van de plenaire sessies zullen de gedelegeerden netwerken, panels met experts bijwonen en deelnemen aan intieme vraag-en-antwoord sessies met leiders en gedelegeerde sprekers bij de additionele bijpodia in het exhibitieruimte.

Contact

    Bericht*

    X