Skip links

Update Coronavirus

Nederland Maakt Impact volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en volgt hierin het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen om de gezondheid van bezoekers en medewerkers in acht te nemen. Voor nu blijft Nederland Maakt Impact 2020 gewoon door gaan.

De maatregelen die wij treffen zijn gebaseerd op de meest actuele informatie van de Nederlandse overheid die zich laat informeren door het RIVM en de adviezen van de verschillende internationale instanties waaronder de World Health Organization (WHO), The Global Association of the Exhibition Industry (UFI) en Centrum voor Live Communication (CLC-VECTA).

Momenteel geldt het volgende advies vanuit het RIVM voor bezoekers van events: “Ik wil een evenement bezoeken / organiseren. Moet ik voorzorgsmaatregelen nemen? Het is belangrijk om de standaardmaatregelen op te volgen die gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen geven:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes

Tijdens onze evenementen is altijd EHBO aanwezig. Indien noodzakelijk, breiden wij medische voorzieningen verder uit. De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers nemen wij uiterst serieus. De meest actuele informatie en alle vragen en antwoorden rondom het coronavirus vind je via: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden#nederland

X