Skip links

Update NedMI Topconferentie

Beste betrokkenen van Nederland Maakt Impact,

De hele wereld is nog altijd in de ban van de pandemie, en het lijkt er nog niet op dat we hier binnenkort van af zullen zijn. Wij moeten blijven volhouden, want alleen samen komen we hier doorheen. 

De afgelopen week hebben wij, in samenspraak met onze aangesloten evenementenlocaties, besloten om de topconferentie van Nederland Maakt Impact te verplaatsen. Deze stond gepland op 20 t/m 22 november 2020. De nieuwe datum is 28 t/m 30 mei 2021. 

Deze keuze betreuren wij ten zeerste, want wij stonden wederom klaar om iedereen te ontvangen en er een impactvolle bijeenkomst van te maken. Helaas staan de aangescherpte maatregelen fysieke evenementen van groot formaat niet toe. Onze kracht zit in het fysiek samenbrengen van jonge Nederlanders uit verschillende lagen van de maatschappij. Het gaat erom dat zij zo goed mogelijk met elkaar kunnen interacteren, van elkaar kunnen leren en de nodige bruggen kunnen bouwen. Tegelijkertijd staat onze veiligheid en gezondheid bovenaan, en daarin moeten wij onze verantwoordelijkheid nemen. Samen met het hele land – en de rest van de wereld – zetten wij onze schouders eronder om het coronavirus de baas te zijn. En het gaat ons lukken ook!

Wat ik in de afgelopen tijd heb geleerd is dat wanneer er geen hoop of uitzicht lijkt te zijn, je die zelf moet creëren. En dit blijven wij als organisatie, als team en als individuen doen. Wij blijven uitkijken naar de toekomstige momenten waarbij we jonge toekomstdragers een welverdiende en benodigde stem geven om positieve verandering teweeg te brengen; in Nederland en wereldwijd. Wij kijken uit naar een toekomst waarbij er duurzame verbindingen worden gelegd die ten goede komen aan de straat, de wijk, de stad en het hele land. Een Nederland dat door alle burgers richting een mooiere toekomst wordt gedragen: dát is onze hoop en daar zetten wij ons voor in. 

Voor nu wil ik mijn team bedanken voor hun inzet, enthousiasme en positiviteit. Zonder hen zou dit allemaal niet mogelijk zijn. Ook wil ik onze Raad van Advies bedanken voor hun begeleiding en bereidwilligheid om te helpen waar nodig. Tot slot wil ik ook alle sprekers, workshopgevers, partners en vrienden bedanken voor hun steun en geloof in het initiatief. Het blijft een mooie missie waarvoor we ons onvermoeibaar blijven inzetten. 

Ik vraag jullie allen verstandig te handelen gedurende de komende maanden en ik wens iedereen een goede gezondheid toe. 

Hoessein Alkisaei

Voorzitter Nederland Maakt Impact

X