Skip links

Nieuwe datum topconferentie Nederland Maakt Impact 2020

16 maart 2020, Den Haag

Geachte volgers van Nederland Maakt Impact,

Zoals u heeft meegekregen heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM een schorsing van evenementen met meer dan 100 mensen afgekondigd. Dit heeft helaas ook onze topconferentie die van 26 t/m 28 maart 2020 in Den Haag zou plaatsvinden getroffen. 

Als team en organisatie heeft dit ons diep geraakt. Met name omdat wij er helemaal klaar voor stonden om 500 deelnemers, 23 workshopgevers, 40 sprekers en 20+ zakelijke partners te mogen ontvangen. Het unieke samengestelde programma bevatte grote namen, zoals Jan Peter Balkenende, André Kuipers, Johnny de Mol, Jandino Asporaat, Jörgen Raymann, Hans de Jong, Lucille Werner en meer. Samen met alle betrokkenen waren wij bereid om verhalen en ervaringen over positieve veranderingen en impact met alle aanwezigen te delen. 

Desalniettemin, vanuit alle verschillende hoeken hebben het team en ik steun ontvangen omtrent deze onvoorziene en ongelukkige situatie. Deze stemmen hebben ons nogmaals bevestigd dat wij nodig en belangrijk werk verrichten. Hiervoor zijn wij iedereen ontzettend dankbaar.

Als voorzitter heb ik mee mogen maken dat eenheid tot overwinning leidt. In de afgelopen dagen heeft het team van NedMI snel geschakeld en de nodige onderlinge vergaderingen en gesprekken gevoerd waaruit tot de komende topconferentie een nieuwe strategie gevormd is. In plaats van het rustiger aan te doen hebben wij besloten om onze schouders eronder zetten en goed gebruik te maken van deze extra maanden om ons initiatief beter te positioneren, beter aan te laten sluiten bij onze doelgroep en het geheel impactvoller te maken. De fantastische medeteamleden die hierachter zitten zijn: Benjamin, Buse, Edwin, Joanna, Lisa, Noah, Roxanne en Yasmien. Wij blijven doorgaan! 

Graag wil ik dan ook hierbij onze nieuwe datum aankondigen voor de topconferentie van Nederland Maakt Impact. De nieuwe datum is 20 t/m 22 november 2020. Den Haag, de internationale stad van vrede en recht, blijft de gaststad voor deze editie. Wij streven ernaar met dezelfde en eerdergenoemde impactmakers wederom een mooi programma te samenstellen. Het programma en alle overige benodigdheden zullen in aanloop naar de topconferentie bekend worden gemaakt aan alle betrokkenen.

Wij betreuren de situatie in Nederland en wereldwijd ontzettend. Wij leven met de getroffen individuen en families mee en wensen hen en iedereen alle sterkte toe in deze nogal turbulente tijden. Ik vraag u wijs te zijn en vooral veilig te handelen in de komende tijd, en hoop u in november persoonlijk te mogen ontvangen en ontmoeten. 

Met een impactvolle groet,

Hoessein Alkisaei
Voorzitter Nederland Maakt Impact

X