Skip links

Yasmien Muradin

Yasmien Muradin

Social Media Manager

Een positieve verandering teweeg brengen, dat is wat impact maken voor mij betekent. Het bereik van deze verandering hoeft zich niet alleen uit te strekken over een grote groep mensen, maar zou al kunnen beginnen door het leven van één iemand op een welwillende manier te beïnvloeden. Het idee, om jongeren vanuit alle lagen in de Nederlandse maatschappij  te verenigen om zo met elkaar positieve impact te maken, is op zichzelf al impactvol. Bij het krijgen van de vraag of ik deel zou willen uitmaken van het NedMI team, was mijn antwoord dan ook uiteraard ja.

Het meemaken van een topconferentie is een unieke ervaring. Het verbreedt niet alleen je wereldperspectief, maar het motiveert en daagt je ook echt uit om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Ik vind het prachtig dat met de komst van NedMI er nieuwe gelegenheden voor jongeren worden gecreëerd, die wellicht anders nooit de kans zouden krijgen om actief mee te praten en te denken over maatschappelijke onderwerpen.

Ik ben ervan overtuigd dat de oplossingen voor hedendaagse problemen in onze maatschappij terug te vinden zijn in de jeugdigheid, verbeeldingskracht, energie en talent van onze jongeren. Ik zie het als een streven om met NedMI een luisterend platform te creëren voor jongeren met impactvolle ideeën en ambities, waarbij er doelgericht gewerkt wordt om deze ook daadwerkelijk te realiseren. 

X