Skip links

Noah van Meekeren

Noah van Meekeren

Secretaris
Impact maken. Voor en door de nieuwe generatie.
Anderhalf jaar geleden belde Hoessein mij op. Of ik interesse had in een gezamenlijk project: Nederland Maakt Impact. Nadat we samen een aantal internationale congressen hadden bezocht, dachten wij eraan om een nationale jongerenconferentie te organiseren, speciaal gericht op impact maken. Een uniek project, want 500 jongvolwassenen tussen 18 t/m 30 jaar verenigen in een meerdaags evenement bestond nog niet in Nederland.
Als secretaris is mijn takenpakket veelzijdig: met de verschillende verantwoordelijkheden en de gaten opvullen waar nodig in het team ben ik eigenlijk overal en altijd op de hoogte van alles. Naast mijn algemene secretaristaken als het opstellen van de agenda en notuleren, heb ik de hoofdverantwoordelijkheid over de NedMIxPraat-evenementen, de blogpagina, de inhoudelijke mediaberichten en het beleidsplan. Mijn portefeuille bevat ook nog eens de locatiecoördinatie van de conferentie, vrijwilligersbegeleiding en het voorzitten van de strategische sessies.
Ik ben aan dit project begonnen met de insteek dat impact maken iets is dat we alleen samen kunnen doen. Door onze krachten te verenigen, onze gedachten te wisselen met elkaar, elkaar te motiveren en elkaar de kansen te geven kunnen er hele mooie maatschappelijke projecten worden opgestart. Met Nederland Maakt Impact proberen we daarvoor iedere dag weer de basis te leggen, waardoor weer veel jongvolwassenen het verschil kunnen maken voor de Nederlandse samenleving. Impact maken doen we samen. Voor en door de nieuwe generatie.
X