Skip links

Iskren Radoslavov

Iskren Radoslavov

Niet voor niets zeggen oudere mensen dat wij, de jongeren, de toekomst zijn. De jongeren van nu zijn de politici, de rechters en de bouwvakkers van morgen. Het is een belangrijke zaak om de jongeren een kans te bieden zich te ontplooien en zichzelf te ontdekken, zodat zij later goed voorbereid de wereld kunnen leiden. Nederland Maakt Impact biedt zo een mogelijkheid aan jongeren die gemotiveerd zijn. Zowel aan degenen die al weten hoe zij moeten omgaan met zulke kansen als aan hen die daar het een en ander over moeten leren. Daar wil ik graag aan bijdragen.

Voor mij begon het avontuur  in april 2020. Nadat ik aan een paar evenementen van Nederland Maakt Impact had deelgenomen, was ik zo geïnspireerd door het team dat ik zelf ook wilde deelnemen aan het initiatief. Nederland Maakt Impact geeft jongeren de kans en de instrumenten om te leren hoe zij impact kunnen maken in de samenleving. Bovendien krijgen zij de kans om hun ideeën daadwerkelijk uit te voeren. 

Ik hoop dat het doel van Nederland Maakt Impact een standaard wordt in zowel Nederland als de wereld, waarbij het vanzelfsprekend is dat alle geïnteresseerde jongeren de kans krijgen om impact te maken. Daarvoor moet aan meerdere fronten hard gewerkt worden en dat gaat zeker lukken!

X