Skip links

Roxanne Goemans

Roxanne Goemans

Academie Leider

Als tiener was mijn allereerste bijbaan het geven van bijles aan scholieren. Ondanks dat deze jongeren moeite hadden om mee te komen op school, kwam ik keer op keer tot de ontdekking dat ze stiekem heel slim waren. Ze waren helemaal niet slecht in wiskunde of scheikunde, ze hadden simpelweg een steuntje in de rug nodig. Soms bestond dat ‘steuntje’ uit iets meer uitleg, en soms hadden ze vooral iemand nodig die hen aanmoedigde. 

Uiteindelijk heb ik 10 jaar met veel plezier bijles gegeven. In mijn studententijd bleven leerprocessen mij aantrekken en volgde ik naast mijn studie Management of Technology een opleiding tot soft skills trainer. Gedurende een aantal jaren heb ik door heel Europa studenten trainingen gegeven over groepsdynamica, leiderschap en allerlei andere mooie onderwerpen.

Toen Hoessein mij vroeg om voor Nederland Maakt Impact een academie te ontwikkelen, was de beslissing dan ook snel gemaakt. Er zijn ontzettend veel jongeren in Nederland met goede ideeën, maar niet al deze jongeren hebben de vaardigheden en het netwerk om deze ideeën te realiseren. Ze hebben een steuntje in de rug nodig. Mijn doel voor de NedMI academie is om jongeren in Nederland de handvatten te bieden om positieve impact te maken. 

X