Skip links

FAQ

Nederland Maakt Impact is een non-profit organisatie. Jaarlijks organiseren wij een topconferentie waarbij jonge mensen (18-30 jaar) en de huidige generatie leiders aan elkaar gekoppeld worden.

De volgende conferentie vindt (digitaal) plaats van vrijdag 28 t/m zondag 30 mei 2021. De gaststad is Den Haag, stad van Vrede & Recht. De conferentie vindt plaats in de Fokker Terminal. De locatie is met de fiets en het OV goed bereikbaar.

NedMI2021 heeft vier thema’s. De Keynotes, workshops, en paneldiscussies zijn allemaal gelinkt aan één of meerdere van deze thema’s.

De thema’s zijn: duurzaamheid, educatie, vrede & recht, en gezondheid & welzijn.

Lees hier meer over de thema’s.

Klik hier voor het (voorlopige) programma. Dit wordt de komende weken nog aangevuld.

Het programma bestaat uit Keynote speakers, paneldiscussies, en workshops. Daarnaast is er alle ruimte om te netwerken tijdens de netwerkbijeenkomsten. In de avonden kan je je mede-deelnemers beter leren kennen via netwerkmogelijkheden.

NedMI wordt gefinancierd door een combinatie van partnerships en toegezegde subsidies vanuit fondsen. Onze partners kunnen losse kaarten kopen voor hun eigen medewerkers, of een pakket aanschaffen. Meer informatie over onze partnerships en pakketten is hier te vinden.

Wij zijn onze partners heel dankbaar. Zonder hen zou NedMI niet plaats kunnen vinden.

Zonder onze partners kan NedMI niet plaatsvinden. We zijn hen zeer dankbaar voor hun support. Ontdek hier wie onze partners zijn.

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar.

Ieder partnership is maatwerk. Passen deze pakketten niet bij jouw organisatie maar wil je op een andere manier samenwerken? Neem dan contact met ons op via info@nederlandmaaktimpact.nl.

De gaststad van NedMI is een stad die bruist van het jonge talent. Voor 2021 is gekozen voor de stad van vrede & recht: Den Haag. Hiernaast is het belangrijk dat de stad de nodige faciliteiten bezit om een NedMI evenement te organiseren.

Iedereen die zich wil aanmelden, namens een stad, kan contact met ons opnemen via info@nederlandmaaktimpact.nl. We zullen dan meer uitleggen over de procedure en mogelijkheden.

Er zijn verschillende manieren om de conferentie bij te wonen.

Via een partner organisatie: wij werken samen met partners, die ons helpen delegaties naar de conferentie te sturen. Ontdek hier meer over de partnership mogelijkheden.

Via een zelfstandige aanmelding: deelnemers kunnen ook een los ticket kopen. 

Starter? We vinden het belangrijk dat iedereen naar NedMI kan komen. Daarom stellen we onze tickets voor een sterk gereduceerd tarief beschikbaar aan starters. Lees hier meer over de voorwaarden en aanmelding.

De deelnemersbijdrage is variabel. Dit is afhankelijk van het aantal tickets dat wordt aangeschaft, en voor welk pakket gekozen wordt. De prijzen variëren van €150,- tot €595,- excl. btw. Klik hier voor meer informatie over de partnerships.

Daarnaast stellen we een beperkt aantal tickets beschikbaar voor starters. Tegen een sterk gereduceerd tarief mogen zijn de conferentie bijwonen. Klik hier voor de voorwaarden, en om je aan te melden.

Je krijgt volledige toegang tot de conferentie, inclusief de opening- en sluitingsceremonie. Overdag zorgen wij voor koffie, thee, drankjes, en voldoende snacks en fruit. Iedere dag is lunch inbegrepen, evenals een afsluitende borrel.

Jazeker! Wij kunnen accommodatie faciliteren bij een hotel op loopafstand van de congreslocatie. Meer informatie over hoe je kan boeken ontvang je als je aanmelding bij ons binnen is.

Na je aanmelding krijg je binnen 2 weken bericht van ons. Heb je niets gehoord (en ook je spam box gecontroleerd?) stuur een mail naar deelnemer@nederlandmaaktimpact.nl en we lossen het zo snel mogelijk voor je op.

Onze deelnemers zijn tussen 18 en 30 jaar oud. Ambassadeurs (dus oud-deelnemers die opnieuw mee willen doen aan de conferentie), mogen tot 35 jaar terug komen.

Individuen die ouder dan 30 jaar zijn kunnen als observator deelnemen aan het evenement. Een vereiste is een observator verbonden moet zijn aan een delegatie.

X