Skip links

Bijwonen

Direct aanmelden voor NedMI2022

Ik wil een ticket(pakket) aanschaffen
Tarieven ticket(pakketten) Alle partnerschap opties
Ik heb een aanmeldcode

Gesponsord worden voor NedMI2022

Indien je hulp nodig hebt bij het verkrijgen van sponsoring voor jouw deelname aan de topconferentie NedMI2022, dan kun je hieronder de brief downloaden die je richting jouw werkgever kunt sturen, en/of je kunt jezelf opgeven als zoekende en wij laten je dan weten zodra je in aanmerking komt voor sponsoring.

Ik wil gesponsord worden
Ik wil een brief naar mijn werkgever sturen

Workshop geven tijdens NedMI2022

Indien je een workshop of training hebt, die van meerwaarde kan zijn voor de doelgroep tijdens de topconferentie NedMI2022, dan kun je dit aangeven via het formulier hieronder.

Ik wil een workshop geven

Als vrijwilliger mee helpen tijdens NedMI2022

Indien jij je als vrijwilliger wilt opgeven voor tijdens de topconferentie NedMI2022, dan kun je dit aangeven via het formulier hieronder.

Ik wil een vrijwilliger zijn

Deelnemen aan de NedMIxAcademie

Veel jonge toekomstdragers hebben goede ideeën om positieve veranderingen in het land teweeg te brengen. Om daadwerkelijk impact te kunnen realiseren, dien je als individu te weten waar je moet beginnen, hoe je een plan van aanpak opstelt, welke contactorganen je moet hebben, en welke vaardigheden je nodig hebt.
Nederland Maakt Impact wil hierbij helpen middels een academie, waarbij deelnemers maandelijks 1 à 2 dagen samenkomen om trainingen en workshops te volgen die de nodige kennis en vaardigheden meegeven.

Ik wil deelnemen aan de NedMIxAcademie
X